maanantai 27. elokuuta 2012

Zombiewalk 2012


Tulipas sitä vaellettua viime lauantaina Tampereen zombiewalkissa. Walkkihan on järjestetty Helsingissä jo aika monta vuotta. Tampereelle zombiet rantautu viime vuonna. Tänäkin vuonna osallistujia oli ainakin pari- kolmesataa. Lenkki lähti Koskipuistosta ja jatkettiin Näsinpuistoon asti. Oli kyllä rankkaa jaksaa mennä zombikävelyä sen reilun tunnin ajan! x) Näsinpuistossa oli ilmanen tulishow esitys. Mikä flammaa nähneenä jätti kyllä valitettavasti hiukan tyhjän fiiliksen. Oli vaan tulikeppejä/poita, joita pyöriteltiin. Ei mielenkiintosia asuja taikka tarinaa. Mutta sinänsä tosi mukavaa että tulivat kuitenkin esiintymään ja vielä ilmaseksi.



 Tuolla näky kyllä joitain niin hienoja pukuja ja oli panostettu kunnolla maskeeraukseenkin. Päätin oikeestaan vasta pari tuntia ennen lähtöä, että meen paikalle tallustamaan, joten ei mitään mestariluomusta syntynyt. Arpia/haavoja olisin tahtonu ehtiä laittaa enemmän.


Aamulehden lukijat valitteli tapahtumaa ja sitä, että lapsia saattaa olla liikkeellä vielä tuohon aikaan. Mun mielestä pieniä lapsia ei tarvitse tuoda silloin enään lauantai iltana keskelle kaupunkia, koska muutenkinhan siellä liikkuu silloin jos jonkinlaista örveltäjää. Ainakaan jos tarkka on muutenkin ja haluaa suojella lastaan kaikelta. Tuolla oli lapsia ihan walkissakin, enkä kylläkään nähnyt mitään pelokkaita lapsia yleisönkään joukossa. Jos joku ihan pieni lapsi alkaisikin pelkäämään niin mä ainakin jos oma lapsi olis nii tulisin nykäsee hihasta ja kysyyn josko lapsi saisi katsoa asua/maskia tarkemmin ja jutella niin että huomaa että ne on vaan teatteria. Aina pitää kaikesta valittaa, kaikki pitää olla niin ylisuojelevaista ja vakavaa. -.- Plää.



Tampereella oli ihan hirmuisesti tapahtumia viime lauantaina; Venetsialaiset, chili festit, Ofelia market, zombiewalk jajajjaja. Chilifestivaaleilla käytiin vaan kääntymässä kun en tulisesta yhtään välitä. Teemu tosin innostu ostaan jotain tulista maustelientä. Jos tulisesta tykkää niin varmasti kannattaa ensi kerralla käydä. Löyty eri ravintoloiden kojuja, joista sai tilailla tulista ruokaa ja kaikenlaisia tulisuuskojuja muutenkin. Sieltä mentiin koluamaan Ofelia marketin tarjonta. Ostin ainoastaan parit ponikorvikset ja ihanan sinisen örkkikorun. =d Olis kyllä ollu vieläkin lisää ostettavaa, mutta nämä tällä kertaa. 




Lisää zombiaiheisia postauksia luvassa lähiaikoina! Hope u like it <3


6 kommenttia:

  1. Hahaa, mietinkin olitko sinä myös kulkueessa ja olit näemmä! Tunnistin hiuksista. ;D Itse olin myös sekä Ofelia Marketissa että zombeilemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläpä minä. =p Tosi monia bloggaajia näytti olevan ainakin ofelia marketissa. Mutta eipäs se ihme oo kun samanhenkisiä ihmisiä. =) walkissa olikin sitten jo vaikeempi tunnistaa. :d

      Poista
  2. Vau, oon kyl niin kateellinen ku itse en päässyt Ofeliaan enkä Zombiewalkiin :D Näyttävät niin mahtavilta nuo kaikki zombiet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahteja! x) Ensi vuonna sitten vaeltamaan myöskin. :)

      Poista
  3. Meinasin mennä Ofeliaan mutten sitten viitsinyt; nyt kaduttaa kun saanut tietää että oli zombiewalk... En oo tiennyt että niitä järjestetään Treellakin ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mullaki meni jotenki ohi se viime vuonna! Eiköhän ens vuonnaki järjestetä taas. :)

      Poista