sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Night visions- elokuvafestarit

Alunperin oli tarkoitus käydä Night visionissa nyt viikonloppuna kun oltiin Helsingissä. Nyt ei kuitenkaan ehditty tällä kertaa, mutta haluan kuitenkin esitellä tapahtuman teille lukijoille. Festivaali järjestetään keväisin Back to Basic- teemalla, jolloin keskitytään enemmän vanhoihin elokuviin ja syksyllä Maximum Halloweenin nimikkeellä. Genrenä on pääasiassa kauhu, fantasia, scifi ja kulttielokuvat. Nykyään tapahtuma kestää pari yötä, mutta luultavimmin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on eniten porukkaa kun leffat pyörivät aamuun saakka. Lippuja pystyy tilaamaan netistä ennakkoon. Sarjalipun ostaneet saivat varailla ensin paikkoja, koska monien leffojen liput myydään loppuun.

Festivaali lehtinen. Oli kyllä panostettu laadukkuuteen!

Olisi ollut tosi mielenkiintosta nähdä tämä Marko Mäkilaakson ohjaama "War of the dead - Stones war" zombileffa, jossa esiintyy muun muassa Mikko Leppilampi, Antti Reini ja Andreas Wilson. Eiköhän tuo kuitenkin tuu suurempaan levitykseen lähiaikoina. 



Jos haluat katsella hyviä leffoja, hyvässä tunnelmassa nörttien ympärillä niin tämä festivaali on paikkasi. Eiköhän tuonne taas Halloweeninä suunnisteta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti