sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Suklaabanaanikakku

Pidettiin eilen peli-ilta meillä. Lautapelejä ja hiukka xboxia. Halusin sitä varten leipoo pitkästä aikaa joten tein Geishasuklaa-banaanikakun. Halusin myös testata uutta Hello Kitty vuokaa, joten tein sen siihen. Tuli kyllä onnistunu kakku ja sai kehujakin. =) Banaanikakku on siitä hyvä, ettei siitä tuu liika kuivaa. Unohdin vaan korppujauhot vahingossa kiireessä, joten osa kakusta jäi vuokaan kiinni. Tässä teille resepti. Kokeilkaa ihmeessä! ;)
Geishasuklaa-banaanikakku

Tarvitset:

- 200g voita 
- 1tl vaniliinisokeria
- 2dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 4,5dl vehnäjauhoja
- 1 tl soodaa
- 1tl leivinjauhetta
- 2dl turkkilaista jogurttia
- 100g geisha suklaata
- 2 pientä banaania

Vuokaan:

- Korppujauhoa

Koristeluun:

- Valko- ja tummaasuklaata
- nonparillejä
tms. toiveesi mukaan.



1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
3. Sekoita kuivat aineet ja lisää jogurtin kanssa vuorotellen massaan.
4. Lisää lopuksi pieneksi paloiteltu geishasuklaa ja banaanit.
5.  Voitele ja jauhota korppujauholla vuoka. Lisää taikina vuokaan.
6. Paista 175 C uunin alimmalla tasolla noin tunti.
7. Kumoa jäähtyneenä.
8. Sulata suklaa ja koristele haluamallasi tavalla.
Valmis!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti